23 Nisan Blogger Anne&Çocuk Şenliği Sponsorları


22 Nisan'da Şafak'ın Dünyası sevgili Şafak ve Sosyal Annem sevgili Fatma'nın birlikte organize ettiği,Ataşehir Muzipo Kids'in ev sahipliği yaptığı 🎈23 Nisan🎈 Blogger Anne&Çocuk Şenliği'nde 11 anne blogger ve çocukları bir araya geldik.Etkinliğe katılan blogger arkadaşlarımın isimlerini bir önceki 23 Nisan Blogger Anne&Çocuk Şenliği yazımdan takip edebilirsiniz.Bu etkinlikte birçok sponsor firma da gönderdikleri güzel hediyelerle bizimleydi.
Hareket eğitimi ile fiziksel gelişime katkıda bulunmanın yanı sıra çocukların yaratıcılıklarını arttırıcı oyun,atölye çalışmaları ve partilerle hem eğlenmelerini hem de her açıdan gelişimlerini kolaylaştırmayı hedefleyen,Türkiye'de eğlenceli hareketin adresi Muzipo Kids'te çocuklarımız ve bizim için çok keyifli bir gündü.
Balparmak

Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lider firması olan Balparmak;Elsa,Anna,Olaf'lı Karlar Ülkesi ile çocuklarımızın beslenme çantalarına ve sabah kahvaltılarına;bal,propolis,zencefil,tarçın,karanfil,karabiber,limon karışımlı Apitera Zen'le bizlere sağlığı,doğallığı,lezzeti sunuyor.
Cook

Cook Sebze ve Meyve torbasının üzerinde bulunan hava kesecikleri sayesinde meyve ve sebzeler,yeşillikler ve tüm baharatlar oksijen alıp vermeye devam ederken,3 kat uzun süreli tazelik sağlanıyor ve torba içerisindeki tüm gıdaların koku,tat ve vitaminleri de korunuyor.
Ürün portföyünde lisanslı oyuncaklar,eğitici oyuncaklar,kız oyun takımları,plaj ürünleri,kamyonlar,spor oyuncaklar ve daha neler neler var. 
Türkiye’nin yerel sermaye ile kurulan ilk meyve suyu markası olan Dimes'ten bir yenilik daha:Yoğun kıvamlı rende elma suyu.Ve Batman,Superman,Flash,Green Lantern'li Heroes serisi..
Etkinlik öncesi hazırlıklardan başlayarak,etkinlik boyunca bir çok özel anı ölümsüzleştiren Ayşe Yılmaz hiç bir detayı atlamamaya özen gösterdi.
Çok tahıllı ekmek karışımı,kekburger,brownili puding ve fondü..Hepsi de ağızlara layık.
Çocukların sevdiği 60'dan fazla Disney ve çizgi film karakterinin oyuncak,kostüm,okul eşyası,giyim,tekstil,beslenme,kozmetik,kitap gibi bir çok ürününü,Karakter Dükkanı bir tık ile ayağınıza getiriyor.
Bünyesinde birçok kategoride kitap bulunan Mirval Yayınları'nın Sayılarla Dünyamız kitabı,2000'den fazla resim ve olayla;hayvanlar aleminden maceraperestlere,yemeğe,modaya,korsanlara,gezegenlere kadar pek çok konuda dünyamız hakkında ilginç bilgiler içeriyor.
Özenle seçilen taze meyveleri,günlük hazırlanan kurabiye ve kekleri,katkı maddesi kullanılmayan çikolata,krema,frambuazlı drajeleriyle Nefis Demet,gözlere şenlik midelere bayram ettirdi.
Omo 
''Kirlenmek güzeldir''sloganıyla kirlenmenin çocukların gelişimi için bir gereklilik olduğuna inanan OMO,hızlı ve etkili çözümler sunan ürünleriyle biz annelerin çamaşır yıkamadaki en büyük yardımcılarından..
Çocukların yaratıcılık,keşfetme,ince ve büyük motor kasları,araştırma,dil ve duygusal gelişimini destekleyen ve pekiştiren Pakolino kutuları,her ay farklı bir temayla hazırlanıyor.Kutuların içinde eğitici ve eğlenceli 3 aktivite ve bu aktiviteler için gerekli malzemelerle,tema dergisi yer alıyor.
Hem küçüklere hem büyüklere işte nefis dondurma...Çocuklarımız oyun molası verdiklerinde kendilerine ikram edilen dondurmaları afiyetle yerken,bizler de hem dilimlenmiş Maraş Usulü kesme hem de vanilyalı Dolce Vita dondurma keyfini evde sürdürdük..
Uni Baby 
Antibakteriyel formülü ile bakterileri dezenfekte ederek,güvenli ve hijyenik temizlik sağlayan Uni Baby ıslak cep mendilleri evde,işte,okulda,arabada,çantada yani ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda.
Bitki bazlı formülleriyle ve sentetik esans/parfümler yerine organik yağlar kullanılarak üretilen Green Clean ürünleri aynı zamanda zararlı kimyasallar da içermiyor.

*Sponsor firmalar alfabetik sıraya göre yazılmıştır.

Bu güzel etkinliği organize eden Şafak'a ve Fatma'ya,mekana ev sahipliği yapan Ataşehir Muzipo Kids'e,güzel hediyeleriyle bizimle olan sponsorlar firmalarımıza tekrar canı gönülden teşekkür ediyorum...