Blog Düzenlemesi Nasıl Yapılır?


Daha Çok Ziyaretçi İçin Blog Düzenleme Nasıl Yapılır?


Bir bloga sahip olmanın,yazılar yazıp paylaşmanın bir çok güzel,olumlu yanı var bence.Bunlardan bir tanesi de bu sayede bir çok kişiye ulaşabilmeniz ve yeni insanlarla tanışabilmenizdir.Siz yazdıkça,paylaştıkça,blogunuz daha fazla kitlelere hitap etmeye başladıkça blogunuzla ilgili yenilik yapmaya,görsel ve içerik anlamda düzenlemelere ihtiyacınız olur ama nasıl yapacağınızı,kimden yardım isteyeceğinizi bilemezsiniz.İşte böyle anlarda yazılarınızı okuyan,bu konunun ehli,profesyonel birisi çıkar karşınıza çıkar.Aynen benim yaşadığım gibi.İnternet sitelerine görsel ve içerik anlamda profesyonel hizmet sunan sürpriz bir konuk yazarım var bugün blogumda.Sizlere keyifli okumalar diliyor ve bu güzel yazıyla baş başa bırakıyorum.....


'' Bloglarımız içerik açısından tatmin edici fakat gerçekten yeterli okuyucuya ulaşabiliyor mu? İşte bu ve benzeri soruların cevabını bu yazıda incelemeye çalıştık.Bu yazıda blogumuza nasıl daha çok ziyaretçi çekebileceğimizi,görsel açıdan blogumuzu nasıl daha iyi hale getirebileceğimizi anlatmaya çalışıyoruz.

Blog Düzenleme Nedir?
Blog düzenleme;esasında blogun hem görsel hem de içerik açısından düzenlenmesini kapsar.


Görsel açıdan düzenlemeden kasıt;menü,renk,yazı stilleri ve genel görünümü / blog şablonunu kapsayan bloga bakınca gördüğümüz ögelerin düzenlenmesi işidir.Kapak tasarımı,logo tasarımı da buna dahildir.

Blogun içerik açısından düzenlenmesi işi ise;blogun bir internet sitesi olmasından kaynaklanan arka planda çalışan blogumuzu oluşturan kod parçacıklarının düzenlenerek google,bing,yandex gibi arama motorları sonuçlarında daha çok yer almasını hedefleyen çalışmayı kapsar.

Blog Düzenleme Neden Gereklidir?
Yukarıda anlatılan görsel ve içerik kapsamlı blog düzenleme sonucunda blogunuz arama motorlarında daha fazla yer alacağı için blogunuzu daha fazla kişi ziyaret edecek ve giderek blogunuzun popülerliği artacaktır.En basit ifade ile arama sonuçlarından çıkan her içerik yüzlerce,binlerce yeni ziyaretçi anlamına gelir.Profesyonel yardım her zaman internet adresimizi daha ciddi,zengin ve kullanışlı bir hale getirir.
Etiketler