İntex Çocuk Yüzme Kollukları

Hazır bu aralar bir tatil rehaveti çökmüşken üstüme,özellikle 3 yaş üstü çocuk sahibi ailelerin tatil bavulunun olmazsa olmazı yüzme kolluklarını es geçmek olmazdı.Bizim de 1 numaramız Egemen'in hayatımıza dahil olmasıyla tatil bavulumuzun içeriği de değişmeye başlamıştı.Oturmaya başlamasıyla mini şişme yüzme havuzları,sonrasında şişme gölgelikli yüzme botları,derken yüzme yelekleri giriyordu her yıl sırasıyla tatil bavullarımıza.3 yaşından sonra da yüzme kollukları eklenmeye başladı bavulumuza artık.Derken Derin'in hayatımıza girmesiyle bavulumuza dahil olanlar ritüeli yine sırayla uygulandı.
yüzme kolluklarına geçmeden önceki tatil bavulumuz,temsili olarak :)
Ve şimdi Derin'in de 3 yaşını geçmesiyle artık o da yüzme kolluklarıyla dengede durabilecek duruma geldi.Artık tatil bavulumuzda hem Egemen hem de Derin için sadece bu yüzme kolluklarını taşıyoruz neyse ki.
E hali hazırda yaz mevsimindeyiz,yüzme kolluklarını almanın tam zamanıdır diyerek en son yaptığımız ev alışverişinde Carrefoursa'dan Egemen ve Derin için bu İntex yüzme kolluklarından almıştık yaşlarına uygun ebatlarda.Yüzme öğrenme aşamasındaki çocuklar için denge sağlayıcı bu yüzme kollukları,havuzda ve denizde kullanılabiliyor olmasından dolayı çocukların suyu sevmelerine,suyun üzerinde güvenle durabilmelerine,eğlenceli bir şekilde yüzme alıştırmaları yapmalarına ve küçük yaşta yüzme öğrenmelerine yardımcı oluyor.
İntex çocuk yüzme kolluklarının 2 beden seçeneği var:3-6 yaş arası için 19 cm x 19 cm ve 6-12 yaş arası için 25 cm x 17 cm.
Egemen'in yüzme kolluğu(6-12 yaş arası için)
Derin'in yüzme kolluğu(3-6 yaş arası için) 
Çift boğumlu kollukların 2 supaplı hava girişi var.Bu kollukları şişirirken ne çok gergin ne de gevşek olmamasına özen göstermelisiniz.Gergin şişirirseniz çocuğunuzun kolundan geçirirken canını acıtabilirsiniz,gevşek şişirirseniz de kolundan düşürme ihtimali var.
Bu yüzme kolluklarını alırken çocuğunuzun yaşına ve kilosuna uygun yüzme kolluğu almaya,kullanmaya başlamadan önce de talimatlara,kullanma şekline ve uyarılara dikkat etmeye,her kullanım öncesi kollukların havasını kontrol etmeye,kullanım sırasında da çocuklarınızı yalnız bırakmamaya dikkat edin.

Egemen zaten bir süredir kolluklarla yüzüyordu,geçen sene Derin'in abisinin kolluklarıyla yüzme isteğiyle artık Derin de yüzme kolluklarına kavuşmuş oldu.Biz hazırlıklarımızı yaptık,tatil bavulumuza çocukların yüzme kolluklarını da koyduk.Şimdi sıra tatilde..

İntex çocuk yüzme kolluklarının (3-6 / 6-12 yaş arası) piyasa fiyatlarından bazıları şu şekilde:
Çift boğumlu çocuk kolluğu (model no:59642) 6-12 yaş için
gittigidiyor : 3,90 TL
n11 : 6,31 TL
hepsiburada : 5,99 TL

Balık baskılı şişme kolluğu (model no:59650) 3-6 yaş için


gittigidiyor : 8,40 TL-13,40 TL arası
n11 : 7,38 TL
hepsiburada : 9,99 TL
Yukarıda verdiğim fiyatlar sadece bilgi amaçlıdır.Güncel fiyatlar için fiyat araştırması yapın lütfen.