Persil Power Jel Sıvı Çamaşır Deterjanı

Henkel firması tarafından gönderilen Persil Power Jel Vernel Gülün Büyüsü Sıvı Çamaşır Deterjanı karton kutu içinde Yurtiçi Kargo tarafından elime ulaştı.Ama hiç bir önlem alınmadığı için maalesef sıvı deterjan,koruyucu kapaktan sızdırma yapmış,kargo kutusu ıslanmış,bir de miss gibi deterjan kokuyordu.Bu gönderilen ürünleri niye daha özenli ambalajlamazlar hiç anlamam..
Hem beyaz hem de renkli çamaşırlarınızı yıkayabileceğiniz Persil Power Jel Vernel Gülün Büyüsü Sıvı Çamaşır Deterjanı,cold zyme etkili leke çıkarma gücünün içerdiği enzimler sayesinde,yıkama işleminin hemen başında 20 dereceden itibaren aktive olup,mükemmel temizlik sağlar.Persil Jel;suda tamamen kolayca çözünür,zorlu lekeleri çıkarır,deterjan kalıntısı bırakmaz,çamaşırlara Vernel'in kalıcı gül parfümünü verir.Lekeleri ön yıkamaya gerek kalmadan çıkaran Persil Jeli,çok zorlu lekelerde direk lekenin üstüne uygulayıp,sonra makinede normal yıkama işlemi yaparak ta kullanabilirsiniz..
Gelen ürün 2,310 litre.Bu da 5 kilo ve 33 yıkamaya eş değermiş.Jel kullanımı ölçü olarak 4-5 kg.ve 6-8 kg.kapasiteli çamaşır makineleri için farklı.Normal kirli çamaşırlar için kapaktaki 70 ml.ölçüsü idealmiş.
Kargo gönderiş şeklini sızdırma yaptığı için beğenmedim.Boyut olarak devasa bir ambalaj gelmesi çok hoşuma gitti.Jel deterjanın güzel bir kokusu var.Her ne kadar beyaz çamaşırlar üstünde etkili dese de ben renkli çamaşırlarda en az 30 derecelik bir yıkamada kullanmayı tercih ediyorum.Beyaz ve lekeli çamaşırlar üstünde denemelerim olmadığından yorum yazamıyorum.Renklilerde yıkama sonrası özellikle pamuklu kumaş ise hafif ve hoş bir koku bırakıyor.Siz bu deterjanı beyaz ve lekeler üstünde denediniz mi? Denediyseniz etkisini gördünüz mü? Hadi pamuk eller yorumlara..