Flormar Nail Enamel 323 Cherry Dessert

Benim gibi oje sürmeyen,sürse bile tercihi French ya da şeffaf,sedefli renkler olan biri,böyle çok koyu renk bir ojeyi olsa olsa sürenlerin tırnağında görüp çok beğendiği,ayda yılda bir sürebileceği için almıştır muhakkak.Evet aynen de böyle oldu.Özellikle kısa tırnaklarda duruşunu çok beğendiğim için aldığım Flormar Nail Enamel 323 Cherry Dessert Oje konuğum bugün.
''Flormar Nail Enamel'in özel formülü kolay uygulama imkanı sunarken,ojeye ekstra parlak görünüm kazandırır,parlaklığını korur ve uzun süre dayanıklılık sağlar.Hayalleri zorlayan renk yelpazesine sahip olan bu oje grubunda parlak ya da ışıltılı olmak üzere çeşitli seçenekler bulunur''şeklinde açıklaması var ojenin,Flormar web sayfasında.
323 numaralı Cherry Dessert Oje'yi vişne tatlısı olarak adlandırmış Flormar.Aşağıda size göre solda tek kat,sağda 2 kat sürdüğüm ojenin tırnağımdaki duruşunu görebilirsiniz.İlk katta renk alacalı bulacalı oldu.Tam kapatıcılık vermedi.
2.katta ise vişnenin o koyu ve yoğun rengi tam oturdu.Hatta biraz da siyaha kaçar bir görüntü verdi diyebilirim.2 kat uygulama sonrası parlaklığını da tam gösterdi.Sürmesi kolay,kuruması tek katta kısa,2. katta biraz daha uzun sürdü.Manikürsüz,tırnak eti alınmamış tırnaklarda kusurları güzel kapatıyor.Ama gel gelelim sürerken ne kadar dikkatli olursam olayım o tırnak diplerine ve etlerine bulaşmış rengi çıkartmak kolay olmadı.
Buyurun bu da oje çıkartma işlemim sonucu pamuğa bıraktığı rengi.Siz bir de tırnak diplerimde kalan rengi görseydiniz.Aynı kırmızı ojelerde olduğu gibi Vişneli Tatlı yani 323 Cherry Dersert te çıkartma işlemi sonucu rengini bırakıyor ne yazık ki.Birkaç temiz pamukla art arda çıkartma işlemi yapmak gerekiyor. Flormar Nail Enamel klasik bir seri ve 145'ten fazla renk alternatifi var bu seride.Flormar web sayfasında 2,95 TL.satış fiyatı var.Ben de kullanım ömrü her ne kadar 2-3 defayla kısıtlı olsa bile,böyle bordo-siyah oje sevenler için kısa tırnaklarda,2 kat uygulama sonrası çok hoş duracağına eminim...