Nivea Pure & Natural Makyaj Temizleme Mendili

Makyaj yapmayı çok sevmediğini sadece gerektiği yerde,zamanda yaptığını söyleyen biri olarak ne çok makyaj ürünü paylaşımı yapıyorum yahu..Hayır yani çok yapmadığım gibi bir de üstüne makyaj temizleme ürünleri paylaşımı da yapıyorum. Ne yapalım arada sırada da olsa yaptığım makyajı temizlemek için böyle pratik,kullanım kolaylığı olan ürünleri elimin altında bulunduruyorum işte. Bu aralar elimin altında olan temizleme mendili Nivea Pure & Natural serisinden Organik Argan Yağı & Aloe Vera içeren makyaj temizleme mendili ise paylaşımını yapmanın da zamanıdır bugün.
''%95 doğal içerikli Pure & Natural Makyaj Temizleme Mendilleri,organik argan yağı ve organik aloe vera içeren formülüyle;cildi etkili ancak nazik bir şekilde temizlerken,cildin doğal nem dengesini de korur. Yüz ve göz makyajını tamamen çıkarır. Cildi nemlendirir. Cilt tamamen temizlenir,yumuşak canlı bir his ve doğal ışıltılı bir görünüm kazanır'' şeklinde açıklaması var ambalaj üstünde.
Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmış,hassas ciltler için uygun olan ve bir pakette 25 adet bulunan makyaj temizleme mendilleri doğada çözünebilir özellikte.
Vakti zamanında 15,50 TL. satış fiyatı olup indirim döneminde Migros'tan 7,75 TL.'ye aldığım Nivea Pure & Natural Organik Argan Yağı & Aloe Veralı Makyaj Temizleme Mendilinin Nivea'ya has o bilindik kokusu,hafif kremsi yapısı ve ince bir dokusu var. Islaklığı ne kuru ne yaş orta karar. Makyajımı temizlerken yüz bölgemde ve de göz çevremde yanma yada her hangi bir hassasiyete neden olmadı. Cildimde temizleme sonrası bir tabaka varmış hissi oluşturmadı. Mendil ince dokulu olmasına rağmen tek yaprak pudra,göz kalemi,maskara ve rujdan oluşan makyajımın kabasını almaya yetti. Yani görünürdeki temizliğini yaptı.Ama eminim ki hiç bir makyaj temizleme mendili tek yaprakta derinlemesine bir temizlik yapmıyordur zaten. Özellikle göz makyajı temizliğinde bir rahatsızlık vermemesi,makyajın kabasını üstten görülür şekilde temizlemesi en beğendiğim özellikleri oldu bu mendilin.